אחד הנושאים החשובים והמהותיים בכל הפקה הינו בחירת ספק הקייטרינג.
סגנונות ההגשה אירועים השתכללו מעט והיום אנו עדים לחברות קייטרינג רבות שמציעות אירוח בדרכים שונות כגון: ארוחת טאפסים, הגשה למרכזי שולחן, הגשה אישית, מטבח פתוח לעיני האורחים, חצי מזנון חצי הגשה, קוקטייל פארטי בסגנון finger food וכמובן מזנונים-בופה.
בהפקת חתונות האוכל הינו חלק בלתי נפרד מהקונספט, מהתוכן ומהעיצוב. לדוגמא בחתונה לבנה בשבועות נבחר קייטרינג חלבי מעולה והאוכל יוגש ויעוצב ל גבי עגלות חציר או כל מימד ישראלי אחר. בחתונה בקונספט אלף לילה ולילה נגיש אוכל בסגנון מזרחי שהוא אגב להיט בקרב העשירונים העליונים בשנים האחרונות....!
בתהליך ארגון חתונות ההחלטה לגבי בחירת הקייטרינג תיעשה בתחילת התהליך, יחד עם בחירת המקום והקונספט.
בבואנו לבחור חברת קייטרינג לאירוע יש לבדוק גם דברים "לוגיסטיים" כגון: נושא הביטוח, הרישיונות , הכשרות וגם דברים הקשורים ללוגסיטיקה תפעולית כגון : טיב המלצרים והברמנים, מה הם לובשים בחתונה, רמת השירות לאורחי החתונה, ידיעת שפות אם יש צורך, קצב הוצאות המנות בחתונה עצמה וכל נושא ניהול החתונה ביום האירוע. כל זאת לפני שהגענו לשלב בחירת תפריט החתונה.
לגבי בחירת תפריט החתונה יש לשים לב לתפריט מגוון הכולל בשר, דגים , עוף וגם אופציות צמחוניות. יש לקחת בחשבון את טעם כלל האורחים המוזמנים לחתונה, מאפייני כשרות ולא רק את הטעם הספציפי של בני הזוג הנישאים.